Waarom een CV-ketel van Van Mierlo Installatietechniek

Van Mierlo Installatietechniek is ook zeker voor u de beste keus als het gaat om de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Wij geven u het beste onafhankelijke advies, u krijgteen zeer scherpe maar vooral complete aanbieding, zonder verrassingen achteraf!

 

Kwaliteit

Bij Van Mierlo Installatietechniek staat de kwaliteit hoog in het vaandel, onze installatie-monteurs installeren uw nieuwe cv-ketel uiterst nauwkeurig, laten de boel netjes achter en natuurlijk gebruiken wij de beste materialen om hoogste kwaliteitsniveau te kunnen leveren.

 Garantie

Naast de standaard garantie op de cv-ketel en de installatie, hebben ook mogelijkheden om de garantie te verlengen, dit kan met het zogenaamde Onderdelen garantieplan welke de diverse fabrikanten aanbieden.

 Service

U krijgt van Van Mierlo Installatietechniek de beste service, Als u een nieuwe cv ketel bij Van Mierlo Installatietechniek aanschaft en daarbij meteen een onderhoudscontract afsluit kunt u de eerste Twee jaar gratis gebruikmaken van de 24/7 storingsnummer en bent u gegarandeerd op Warmte zonder zorgen . Wij hebben drie verschillende abonnementen, dus keuze genoeg.

 Onderhoud

Het is verstandig een onderhoudscontract bij ons af te sluiten, met periodiek onderhoud gaat uw CV ketel namelijk veel langer mee en voorkomt u vaak dat u later tegen hoge kosten aanloopt.

 Alles inclusief 

Een cv-ketel van Van Mierlo Installatietechniek is altijd compleet! Wij leveren volgens het  Alles inclusief Concept waarbij u  een complete aanbieding ontvangt op basis van een vaste prijs.

 Alle prijzen zijn inclusief

De cv-ketel van uw keuze,
Vakkundige installatie/montage door onze eigen monteurs,
Rookgasdakdoorvoer,
Expansievat,
Klokthermostaat zoals omschreven in de aanbieding,
Inlaatcombinatie,
Overstortventiel,
Cv/vulkraan,
Vulslang,

 

 Welke plaatsen

Van Mierlo Installatietechniek levert in de regio Noord Brabant, onze eigen monteurs in de regio installeren de cv-ketels snel en vakkundig. Niet alleen voor uw eerste woning, maar ook bijvoorbeeld in uw vakantiewoning of caravan!