CV ketel vervangen

De CV ketel is meestal de grootste energieverbruiker in de woning of bedrijf. Tevens is verwarming een eerste levensbehoefte. Tijdig uw CV ketel vervangen vertaalt zich doorgaans in een lagere energienota, een beter comfort en geen onnodige kosten voor storingen aan uw oude CV ketel.

Op één dag de CV ketel vervangen: één dags montage.

De beslissing uw huidige CV ketel te vervangen door een nieuwe ketel is de eerste stap. De volgende stap is de CV ketel ook daadwerkelijk vervangen. Dat klinkt eenvoudig, maar is het bijna nooit.
De plaatsing van een nieuwe ketel of bijvoorbeeld de ombouw van een VR ketel naar een HR ketel vraagt vakkennis en ervaring. De CV monteurs, van Van Mierlo Installatietechniek hebben die vakkennis en ervaring in huis. Daardoor kunnen wij uw CV ketel vervangen binnen één dag. Dat wil zeggen dat wanneer de CV monteur van Van Mierlo Installatietechniek bij u op bezoek komt, hij normaal gesproken dezelfde dag nog uw CV ketel vervangen heeft. Dat is geen loze verkoopkreet, dat doen we al jaren. Ook voor spoedvervanging kunt u bij Van Mierlo Installatietechniek terecht.

Uitgebreid advies

Naast de besparing op uw energiekosten is ook vaak comfortverbetering een reden voor het aanschaffen van een nieuwe CV ketel. Bij van Mierlo installatietechniek kunt u onder andere terecht voor een  Remeha, Nefit, Vaillant of een Intergas HR ketel. 

Een CV ketel vervangen doet u slechts eens in de tien tot vijftien jaar en is een flinke investering. Uw nieuwe CV ketel moet een behoorlijke tijd mee kunnen en is het van groot belang dat u de juiste keuze maakt. CV ketel Vervangen : Van Mierlo Installatietechniek geeft u daarom een goed advies voor een nieuwe CV ketel en help u met het maken van de juiste keuze welke nieuwe CV ketel past bij uw centrale verwarming.